Acasa Despre mine

Sunt Oana si anul ăsta împlinesc 45 de ani.

Ceea ce mă recomandă cel mai bine este propria mea experiență mai mult decât toate școlile si certificările pentru activitățile de coach.

Fac sport de la 3 ani, citesc de la 5, călătoresc de la 9 și scriu dinainte să împlinesc 11 ani.

Când faci ceva constant ajungi să înțelegi și să simți in profunzime ceea ce practici iar beneficiile se multiplică incontrolabil și fără măsură. 🌈

Sunt 14 ani de la momentul separării și ulterior un divorț, și tot atâția ani de studii, terapii si mii de ore de coaching pentru ca să înțeleg ce s a întâmplat și ca să pot să fiu și să fac lucrurile diferit pentru a avea viața și relația pe care mi am dorit o mereu.

Sportul mă ajută să îmi disciplinez mintea, îmi schimbă stările aiurea, mă face să mă simt puternică, plină de viață, frumoasă și senzuală.

Cărțile îmi dau mereu idei și soluții ori de câte ori rămân fără sau când sunt blocată.

Călătoriile îmi hrănesc sufletul, îmi provoacă obiceiurile și ideile, mă conectează cu lumea largă și cu oameni diferiți, frumoși și cu povești care mă inspiră.

Faptul că scriu constant mă ajută mereu să îmi ordonez gândurile, să mă înțeleg mai bine, să îmi dau seama ce e important pentru mine, să visez, să creez, să am ceea ce visez, să mulțumesc… să trăiesc un pic mai bine în fiecare zi.

Asta nu înseamnă ca zilele mele sunt mereu ok, însă am învățat să am niște zile proaste foarte bune 😎.

Practicând lucrurile astea constant am reușit nu doar să trec printr un divorț, ci să mă reinventez complet și să am curajul să trăiesc așa cum visam copilă fiind, atunci când citeam povești despre oameni puternici care trăiau vieți fantastice, pline de dragoste, aventură și onoare.

Povestea mea nu are un sfârșit, însă are un sens care mi aduce muuultă liniște și o mulțumire tăcută dar constantă care seamănă mult cu fericirea aia pe care am căutat- o ani buni.

Și dacă eu pot, poți si tu. 💪 Doar să vrei îndeajuns de mult.

Află idei pe care să le pui in practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri