MinteSuflet E misto sa te trezesti 🤩

27 februarie 2019

Cartea asta – secretele mintii de milionar – mi a dechis ochii cu multe lucruri, au curs constientizari… cred ca am scris si ieri. Insa, cred cu tarie ca tot ceea ce am invatat si citit si lucrat cu mine pana acum a contat foarte mult. A fost baza ca sa pot sa aud si sa inteleg despre ce vorbeste si scrie Eker asta. E obligatoriu sa o recitesc intr o luna sau 3 saptamani (nah ca mi am pus reminder in 3 saptamani).

Am inteles acum de ce nu puteam sa articulez ce fel de coaching fac eu. Pentru ca nu am inteles pana acum care a fost misiunea mea cu mine: sa ma cuceresc pe mine, sa invat sa imi gestionez mintea si emotiile. 

A durat un an si 2 luni de cand mi am propus eu cu mine sa fac sport, sa scriu, sa citesc, sa fac poze si video. Am esuat de 2 ori. Adica au fost luni de pauza in care efectiv am refuzat sa fac lucrurile astea, mai putin sportul (asta e o lupta pe care am castigat o relativ usor si in trecut si mai ales ca de la 3 ani am facut sport. Oricum faceam sport in salturi, de vreo 5-6 ani a devenit constant).

Acum stiu ca o sa scriu si o sa citesc constant. Stiu ca o sa fac poze si video mereu. De fapt toate astea le am facut mereu. Si scrisul si cititul … am vreo 7 jurnale de cand am 11 ani… Mereu mi a placut sa fac poze, mi aduc aminte cand developam poze alb negru cu Daria in liceu…. Video e just next step… 

Cat de tare e sa constientizez ca de fapt o viata am facut lucrurile astea, doar ca acum am ales sa o fac constant si usor usor la nivel de mastery….

Cat de tare e asta… incredibil… ani de a randul dupa separare si divort am declarat mereu (fals) ca nu stiu ce sa fac… stiu exact ceea ce imi place si mereu am facut exact ceea ce imi place. 

Am cautat mereu scopul si misiunea mea in viata… nu vedeam padurea de copaci… acu’ ca am reusit (din nou) sa obtin ceea ce mi am propus (regularly read, write, photo) de fapt am realizat ca prima data (casatoria si copii) n au fost noroc, ci eu chiar manifest si obtin ceea ce imi doresc.  

Acum ca stiu (constient) eu pot face asta si orice altceva imi propun, imi este foarte usor sa transmit asta mai departe. Sa impart cu lumea, sa fac asta cu altii care isi doresc asta. 

Si by the way, acum mi am propus sa devin inteligenta financiar anul asta 2019 si in 2020 sa investesc banii pe care am invatat sa i economisesc de 2 ani.

I rock!!! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Sunt mai puternica decat am realizat eu vreodata. 

Află idei pe care să le pui in practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri