MinteSuflet Cresc mai repede atunci cand imi vorbesc frumos

26 februarie 2019

Citesc o carte acu despre cum gandesc oamenii milionari si e incredibil ce se intampla cu mine, constientizarile curg in valuri. Parca mi se aseaza tonele de informatie pe care le am acumulat pana acum.. si se transfera dintr un domeniu intr-altu.. adica principii solide care imi optimizeaza nu doar relatiile, ci si banii si toata viata mea in general. 

N am vrut o secunda sa am treaba cu banii, sa i gestionez sau sa fac pe bune eu bani. Ma intorceam la subiectul asta ori de cate ori ma plictiseam cu restul de calatorii, barbati, copii sau hobby uri.

Am ales mereu siguranta, asta inseamna ca am ales mereu in baza fricii. Nu chiar mereu, am tendinta sa generalizez… da’ asta cu banii… mi se parea o durere de cap… si sa mi fac card si sa sun la banca sa inteleg ceva… o povara… 

Cat de mult am crescut si evoluat, sunt atat de mandra de mine.

Mereu vorbeam de baieti in jurnalele mele, apoi de barbati… in ultimul timp atat cat am scris a fost despre cum imi gestionez mintea si emotiile, despre disciplina.

Acum este despre bani, despre eficienta si autodisciplina in functiune.

Cum si ce fac mereu singura. Cat de greu imi era si cat de mult imi dadeam cu stangul in dreptul, neintelegand ceea ce simt, nestiind cum sa gandesc corect, confuza most of the time. 

Este fantastic sa fiu capabila in primul rand sa constientizez procesul meu de gandire, si sa l gestionez si bineinteles sa il optimizez. 

Sunt amazingly good si nu stiu de ce am fost atat de oarba incat sa nu imi vad si sa imi apreciez valoarea. Sunt atat de determinata sa imi anulez lenea si delasarea. 

Imi urmaresc progresul pe colile mele scrise din fata baii si vad cum creste.

Ceea ce urmaresc, creste.

Unde imi pun atentia, acolo mi se duce energia si apar si rezultatele. So fucking true! So god damn true!.

Si sunt doar la inceputul drumului. Si sunt ok cu rutina si incomfortul si  am rabdare sa vad rezultatele intr un an sau mai tarziu. Mai mult de atat, i am loving the process more. Pentru ca ma simt puternica, ma vad crescand, evoluand, it gives me meaning (in sfarsit il inteleg, fi mi ar meaningul al naibii) si imi da si purpose (pe care l am cautat in carul cu fan, fi ti ar si purpose ul al naibii). 

Intr un cuvant sunt la next level, sunt alta, ce ciudat. da’ chiar sunt alta. Una noua si puternica. hero. My own hero.

Ma duc sa sport in casa. 

Află idei pe care să le pui in practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri