Minte Cum devine usor

22 martie 2019

Sunt intr o alta dimensiune. Sunt pe turbo. Cu cat citesc mai mult, cu atat devin mai buna: cu copii, cu organizatul in casa, cu barbatul, cu mine insami.

Este atat de usor sa fac sport de 5 ori pe saptamana acum.

Acum este atat de usor sa citesc in fiecare zi, de fapt abia astept. Cartile astea doua Personal MBA si Fast Reading mi au asezat si organizat creierul (my personal computer) intr un fel in care vad rezultate si nu mai am pene de functionare: nu pot, nu vreau, nu sunt in stare. 

Acum exista doar nu am fisierul care trebuie, nu exista nu pot sau nu sunt in stare. Nu exista nu vreau cand exista obiceiuri cu ore fixe si rutina prestabilita. Nu am nevoie de vointa- will power sa fac ceva. Doar setez niste ore si pur si simplu ma apuc sa fac ce scrie in programul meu mental. 

Foarte cool si foarte usor. Curse of Knowledge- n a fost mereu atat de usor. da’ am ajuns in punctul asta in primul rand pt ca mi am dorit indeajuns de mult incat sa fac ceva (citesc – adaug info despre care nu stiam) inteleg si practic. Si fiind mereu complet sincera cu mine: inregistrandu ma sa ma aud mintindu ma sau pacalindu ma: vreau asta- da’ nu fac nimic pt asta.

Ma duc sa re vad/ re citesc Fast Reading.

(photo: Andreea Sirbu)

Află idei pe care să le pui in practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri