MinteSuflet Cum fac sa ..fac

28 martie 2019

Eu nu stiu cand trece timpul cu toate pe care le fac.

Am mintea mereu preocupata cu informatii noi, sau citind despre cele vechi. Sunt cu telefonul/timer in mana mereu. Atenta la cum imi petrec timpul.

Si imi iese o ora de invatat, nu mai e doar citit, e invatat de a dreptul chestii noi, care ma lumineaza si ma ajuta atat de mult. Pentru ca pun in practica ceea ce citesc: in felul in care gandesc, cum ma port cu copiii, cum ma organizez, cum muncesc,  cum ma raportez la ceilalti.

Si fac si sport si ma si observ cand sunt mai obosita. Sa stiu cand sa o las mai moale, sa ma recuperez.

M am descoperit cu frica sa fiu singura. M am trezit noaptea auzind pasi si trezita de inconstient si punandu mi intrebarea constient: pentru ce m ai trezit? Pipi nu fac, ganduri nu vreau sa am pt ca nu mai adorm. Am inceput totusi sa dorm dimineata pana tarziu si sa ma odihnesc. 

Tot sistemul meu se rearanjeaza.

In plus, am adus in viata mea si baiatul/barbatul care se pricepe la foto/video si cu 3 drone si care e mai mult decat disponibil pt mine sa imi spuna, sa ma invete. Si e si designer pe calculator, self employed, sociopat ca mine. Imi trimite tot felul de info relevante plus Maine ma intalnesc cu el sa zbor drona. Deci partea practica.

Ieri am constientizat ca mereu imi iese ceea ce imi propun.

Stiam si nu prea. Acum am devenit constienta de cum fac exact sa manifest ceea ce vreau sau visez. 

Mi am propus sa fiu atenta sa vad care este pozitia cu care ma raportez la barbati: ii alegeam sa ma dezamageasca ca apoi sa ii decapitez. pfffff. da. exact. 

Acu’ doar ca m am observat…. Si ca ma observ … lucrurile se schimba.

Am realizat cata nevoie aveam sa valideze un barbat (probabil tata) ceea ce fac. Ca imi traiesc viata frumos, ca imi planuiesc ziua eficient, ca am rezultate.

Of doamne. Sunt atat de recunoscatoare mie ca fac toate lucrurile astea si mereu descopar si invat ceva. Eu singura fac toate schimbarile astea. Sigur, citesc, ascult, mentori, da’ eu singura fac toate schimbarile astea din interior si cu consecinte in exterior. 

I am a real power house. 

Află idei pe care să le pui in practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri