MinteSuflet Cum imi organizez mintea si sufletul

17 mai 2019

Ori de cate ori am o problema sau nu stiu cum sa fac ceva, citesc si o rezolv mereu. Fara neaparat coach sau terapeut asa cum am avut in trecut. Its more work, but I do enjoy it. 

Imi dau seama (citind acum) ca o minte complexa ca a mea are nevoie sa fie externalizata. Si n am prea facut asta cum trebuie de lene, de nestiinta si de frica ca cineva tot timpul citeste ceea ce scriu. Mama sau vreun iubit care sa foloseasca ceea ce scriu impotriva mea. Si uite acum realizez un motiv inconstient pentru care am fost mereu rezistenta sa scriu orice. pfff!

Acum sunt in deplin acord eu cu mine insami, chiar daca de multe ori nu inteleg si nu ma inteleg. Pentru ca de fapt inteleg ca e nevoie si am nevoie de timp sa inteleg anumite lucruri. Si unele lucruri au nevoie de timp, nu de mine concret pentru a se maturiza. Sau a mi se arata. 

uhhh, the release…

Si pt ca sunt in deplin acord cu mine, si e mai important pt mine sa inteleg eu sau sa ma bucur eu de mine si de mintea mea decat cum reactioneaza altii la ceea ce scriu eu…. Am luat decizia acum sa imi externalizez mereu mintea pt a o intelege, clarifica si organiza.

 De ce vreau orice? De ce fac orice?

Motivul pt care fac orice… asta e prima intrebare la care vreau si trebuie sa imi raspund no matter what. 

Si daca n am raspuns pe moment… e perfect ok.

Scrie intrebarea in notes, pe board sau in mail. Si citeste periodic. Pana cand se maturizeaza raspunsul.

(am facut o pauza mica in care mi am pus niste de ce -uri?)

Află idei pe care să le pui in practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri