MinteSuflet ma stresez intentionat + ma odihnesc = cresc ➚➚➚

1 martie 2019

Rezistenta asta is such a bitch…!! Nu reusesc sa dorm bine deloc, ma trezesc foarte de dimineata si parca nu ma odihnesc deloc. Nu imi dau seama daca sunt obosita doar fizic sau poate si psihic. Cartile astea financiare imi explodeaza creierii… mi am capatat tunnel vision in care nu vad decat carti si cursuri. Tre sa imi aduc aminte ca am nevoie si sa ma relaxezi si sa ma recuperez daca vreau sa fiu super eficienta.

Mi e somn sau sunt obosita sau mi se inchid ochii.. mie greu sa nu fac sport… ieri doar am mers prin parc. 

Acu’ ca ma uit din afara la mine… sunt super proud si putin socata as in no comment… m am inscris la curs de vanzari, curs despre actiuni si obligatiuni, curs de content marketing si story selling, piata financiara si analiza financiara…  cand vreodata eu… care mereu am fost preocupata de barbatul sau lipsa lui in viata mea (stat de mult mi a lipsit de fapt prezenta lu’ tata cand eram copila). In mod sigur, trec intr alta dimensiune (si probabil am facut pace cu tata sau lipsa lui).

Probabil ca tranzitia asta este obositoare, zici ca ma nasc din nou. 

Ma gandeam ca o sa iau o pauza de toate astea la ski. Mi a fost cumplit de greu. Am cazut, am plans, am setat reguli cu copiii mei. 

Am crescut mult.

Ieri am luat hotararea sa nu mi mai rup gatul cu atatea cheltuieli cu vacantele copiilor sau ale mele- vacante adica. Foarte misto intrebarea: de ce fac asta? chiar vreau sau fac asta? Chiar am nevoie de asta? sau cheltui de dragul de a cheltui fara sa mi pun la indoiala fiecare impuls??

Sunt super happy sa ma duc la toate cursurile astea. Acum am facut o pauza sa caut cursuri de fotografie. I love it. Sa ies din casa, sa cunosc oameni noi, sa fac sport acasa. 

Si cumva si culmea… toata foamea aia de calatorii parca e diluata cand ma gandesc ce as pierde daca as pleca pe drum.

Vreau info noi cu practica nu doar stat cu nasul in carti. 

Ma duc sa sport.

Află idei pe care să le pui in practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri