Acasa Politica de livrare

Cum comand?

Orice client poate comanda produse care sunt doar in format digital (e-book) de pe site-ul https://oanavoda.com adaugand fiecare produs in “Coșul de Cumpărături“. Comanda va fi finalizata imediat ce plata va fi efectuata prin plata on-line prin card bancar sau prin transfer bancar.

Cum plătesc?

Plata produselor comandate se poate efectua prin transfer bancar in contul: RO64BTRLRONCRT0605498501, BANCA TRANSILVANIA sau online, cu cardul in condiții de siguranța deplina, cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub sigla VISA si MASTERCARD

Plata ramburs este imposibila in cazul produselor digitale.
Plata este obligatorie pentru procesarea comenzii.

Cum am acces la produsul electronic?

După încasarea plații clientul va avea acces la conținutul restricționat comandat accesând pagina “Contul meu” de unde va putea sa vizualizeze rezumatul comenzilor, detaliile contului creat, sa își modifice parola de acces.

Informații despre produse

Produsele digitale se transmit doar in format electronic, in pagina contului de utilizator, deci nu exista ca produsele fizice care sa fie livrate clientului prin posta sau firme de curierat la adresa indicata de acesta.

Este obligația si responsabilitatea clientului sa verifice informațiile de compatibilitate si instrucțiunile public disponibile pe site si sa se asigure ca produsele digitale pe care intenționează sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intenționează sa le utilizeze, înainte de a realiza achiziția.

In situația in care clientul achiziționează un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atât timp cat clientului i s-a dat acces la continut in cont unde poate vizualiza si asculta materialul restricționat.

Află idei pe care să le pui în practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri