Suflet Inima adulta

11 martie 2019

Ma simt aiurea. Certuri din nou cu C. Nu suntem in sync de multa vreme. Ma straduiesc sa vad ceea ce merge, nu pot sa ignor ceea ce nu merge insa. Mereu ma lovesc de barbati care ma vad gresita atunci cand sunt eu reala. Si scriam ieri cat de mandra sunt de mine si cat progres si ce bine sunt eu cu mine. 

E normal pt mine sa vreau sa fac planuri, sa stiu incotro ma indrept si care va fi viata noastra impreuna. Eu am initiativa, eu fac, eu planuiesc, eu cad, eu ma ridic. El e spectator. Ba mai mult, ma incurca. Pentru ca el nu vrea mai mult, e ok asa cum e.

Punctele noastre de referinta, standardele … sunt diferite…jucam la alta liga. 

-scrisesem de fapt jucam la aceeasi liga. Act ratat? Si eu doar spectator… si sunt ok cu lucrurile asa cum sunt? Nu sunt deloc ok! Vreau mai mult pt mine, vreau sa vad sa fac sa experimentez mai mult. 

Vad toate lucrurile astea si tot imi e greu. Si tot plang. Si mi e dor de el. Nu l am vrut, incepusem sa il vreau. Sa cred din nou intr un ‘noi’. 

In primul ‘noi’ dupa toata dementa asta cu fostul meu sot. 

Imi place in doi, imi place un ‘noi’. 

Da’ care pe care cara in spate? 

Nu ar trebui sa ne stim amandoi rolurile si sa ne caram separat fiecare…? 

Barbatul e barbat in casa, el face casa, femeia o intretine, o mentine.

Barbatul lupta, femeia relaxeaza.

Barbatul doarme, femeia vegheaza. Metaforic aici. 

Nu pot sa stau in plans. Sa plang, sa jelesc. Am plans destul si pana sa il cunosc pe C, si dupa ce l am cunoscut.

Am pus punct acum 2 luni, m am reintors dupa o luna sa fac eu lucrurile diferite, sa trec de trauma divortului. Eu sunt asumata sa merg mai departe, el e cel care nu poate, nu eu.

Si de ce inca mai vreau sa plang? Daca inteleg asta..? 

Mintea intelege mai repede, inima are ritmul ei.

Sunt trista si in acelasi timp eliberata ca nu tre sa fac eu totul, ca nu tre sa ma mai preocup de altii si starea lor emotionala. Nu e responsabilitatea mea sa sustin pe nimeni. Mai ales un adult. 

Află idei pe care să le pui in practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri