Suflet Cum schimb un gand cu altul?

9 mai 2019

Iar, a trecut aproape luna de cand nu am scris. Iar ma simt vinovata ca am facut sport nu in fiecare zi (de parca asa trebuie). Iar ma simt nemultumita de cat fac sau ce nu fac… mereu presiune eu cu mine.. mai putin, e drept… da’ am impresia ca daca nu as avea presiunea asta n as face lucruri… nu m as mobiliza.

Si stiu ca am sesizat la un moment dat ca oricum fac lucruri, oricum evoluez pentru ca asa sunt eu… si ca n am nevoie de presiune… da’ tot nu pot sa ma las in pace. Nici pe mine, nici pe C, nici copiii, nici prietenii. Pun presiune pe toata lumea.

Daca as vedea lucrurile altfel..? nu de alta, da’ calitatea gandurilor mele imi definesc calitatea starilor mele.

Adica nu pun presiune, de fapt sunt leader. 😉

(let this sink in)

 

 

Am ajuns intr un punct in care programul meu nu mai tine asa bine. I struggle to do stuff, ceea ce inseamna ca ceva trebuie adaugat. (nu scos). Si Oana, te rog observa ca lucrurile se schimba de la sine, fara ca tu sa pui presiune pe tine. Ci simti presiunea lucrurilor care se schimba si tu de fapt de adaptezi. (ca tot ziceam mai sus despre toata presiunea asta care e util pt mine sa fie reinterpretata).

Fac deja cursul de improvizatie si I am loving it!!

Abia astept cursul de foto cu noul meu Sony mirrorless. Da, next level de poze si video. 💪🏻

Adica intru in niste contexte si lucrurile se vor schimba de la sine… treaba mea este doar sa ma adaptez. (schimbandu ma si eu).

Acum, ma adaptez femeii indragostita, pentru ca sunt si ma bucur si ma adaptez la asta. Este de a dreptul super tare, misto si o gramada de alte cuvinte pe care nu le stiu, dar le traiesc.

Cat de bine imi face sa vad lucrurile in perspectiva. 

Sunt bine, fac chestii, am un scop.

(cum am inceput, ce gandeam si cum am terminat… nu mai sunt nemultumita, sunt entuziasmata)

Află idei pe care să le pui in practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri