Suflet Decizii pe termen lung: sa fii mama

2 martie 2019

Copiii au venit de ieri, Mimi (Doamna care are grija de noi de cand sunt copiii mici) a plecat tot ieri. Nu credeam sa am nevoie de dna Maria (alta doamna care are grija de noi acu ca sentem toti mari :)), da’ cumva hotararea s a luat singura… de parca in curand Mimi n o sa mai vina… si d aia am luat o pe dna Maria. Chiar sunt curioasa despre asta. 

Si in general despre hotararile astea care se iau singure..

Pana acum ma indoiam cateodata cu privire la ceea ce trebuia sa fac… ca nu stiu, ca sunt confuza… nu exista!!! Cand sunt treaza si prezenta, stiu mereu ce pot si ce e benefic pt mine sa aleg. I can feel it, n am idee, nu stiu cum sa explic.. da’ feelingu’ meu impreuna cu ce e available atunci (adica impreuna cu Universu’) este exact ceea ce e benefic pt mine.

Mintea e cea confuza, cea care nu stie. The energy never lies. 

asa.

De dimineata, pentru mine am apucat doar sa meditez 10 min, baie repede, si fix 2 mese si un telefon mai lung cu Iulia. In rest, parenting, advising, negociat, calmat, respirat si … mama. Cred ca, cu asta se mananca meseria asta de mama.

Si cand le am spus copiilor ca am ales sa stau sa ii cresc eu nu bonele, stii ce mi a spus Jesse: cum stii ca nu e o scuza ca sa nu muncesti..?? 

mda, uite asta.

Si chiar ma gandesc la asta, mereu am preferat sa ma mint ca nu stiu ce vreau sa fac, ca sunt confuza. Da’ mereu am stiut ca vreau familie si copii. Asa, acu vad si nu e chiar simplu si nici asa funny. Deci, nu stiu ce sa zic. Da’ as alege acelasi lucru din nou.

Job si munca fac si acum. Job si munca 24 de ore a fost si este si cu copiii. Bine ca m am orientat (sau ca mi a iesit fara sa vreau neaparat asta) sa ii am cu pauze. Ca nu stiu cat as fi dus.

Buna vorba aia… iti da Dumnezeu fix cat poti duce. 

Ideea e ca a fost greu tare. Si este. Si nici nu mi am dat seama, si mereu m am invalidat. Da’ am facut o. Sunt mari, adolescenti, Jesse are iubita deja, face acush 13 ani. Noah mai are putin.

Am stat langa ei si i am facut oameni. Mi ar fi parut enorm de rau sa mi i creasca altcineva. 

so, I am good.  

Află idei pe care să le pui in practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri