Acasa test-page2

Cu tot ceea ce știu și practic de 14 ani, am creat următoarele programe care să îți fie ghid pentru propriul tău drum.

#zingOn Suport Divorț

Este un ghid cu suflet unde vei afla informații si modalități despre cum să treci cu cât mai puțină suferință prin experiența divorțului.<br /> Sunt lucruri pe care vrei să le știi și să le clarifici atunci când cuvântul 'divorț' face parte parte din viața ta.

#zingOn Reinventează-te

Este un ghid despre cum sa înflorești și să devii mai puternică, mai frumoasă și mai împlinită după divorț. Află cum să transformi durerea în bucurie și cum fiecare pierdere și greșeală este de fapt un câștig și un pas înainte către fericire și împlinire personală.

#zingOn Sunt mamă singură și merg din nou la întâlniri

Să ai un partener din nou după ce ai divorțat poate fi ceva care te sperie pentru că nu știi cum să faci și să te raportezi la o relație atunci când ești mamă.<br /> Afla întrebări la care poate nu te-ai gândit și variante de răspunsuri care te vor clarifica si te vor ajuta să obții ceea ce dorești ca femeie în rol de mamă.

#zingOn Sunt fit, independentă și fericită

Cum gândește femeia care are o relație împlinită cu bărbatul care o face fericită, de ce se înțelege atât de bine cu copiii ei, cum reușește să aibă pătrățele și să fie o bucătăreasă desăvârșită și când mai are timp să facă și bani.

Știi... eu cad, greșesc, mă ridic. Râd, plâng. Iubesc, mă despart. Cresc copii și copiii mă cresc pe mine. Călătoresc, mă plictisesc, mi e frica, am curaj, sunt curajoasa. Îndrăznesc, cad. Creez, fac greșeli, câteodată învăț din ele, câteodată greșesc din nou, până mă prind care e lecția. Câteodată mă prind mai repede, câteodată nu.

Adică trăiesc.

Ca și tine.

Suișurile si coborâșurile mele .. poate că seamănă cu ale tale... Ceea ce funcționează pentru mine, s ar putea să nu fie potrivit pentru tine. Sau poate că da.

Fie ca jurnalul meu să te susțină in propria ta călătorie. ❤️

#jurnal de #zingOn

Este propria mea experiență de căutare si de găsire de sine – de mine adică. Aici scriu despre provocările mele și cum reușesc eu să trec de ele – poate te ajută, poate te inspiră în călătoria ta.

. să găsești claritate și simplitate în mintea haotică
. să înțelegi, să exprimi și să îți gestionezi emoțiile
. să articulezi dorințe ascunse (alea adevărate și pe bune) și despre cum să ajungi unde vrei
. să ai curaj să trăiești așa cum simți din inimă și nu cum ‘ar trebui’ sau cum ‘se cade’
. să faci lucrurile care îți plac și atunci când nu ai chef
. să te disciplinezi
. să faci mișcare, să te echilibrezi când e vorba despre mâncare și de somn
. să îți construiești obiceiuri zilnice pentru a avea rezultate mici, sigure care devin spectaculoase pentru sănătatea ta mentală, emoțională si financiară
Află idei pe care să le pui în practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri