MinteTrup Mintea si bagajele de cala

6 februarie 2018

Matara, Sri Lanka.

Una e sa fii calm si happy la plaja.. si cu totul alta poveste e sa fii zen in urganul vietii de zi cu zi.

Sau vice-versa, ca io tre’ sa fiu sucita… mi este greu sa mentin stresul mintii mele de acasa in paradisul temporar in care ma aflu acum. Da’ pentru ca sunt incapatanata, reusesc sa imi gasesc motive de ingrijorare si in lumea palmierilor, aici in Sri Lanka.

In loc sa ma bucur, gasesc motive sa bruiez zenu’: Cum fac sa mananc tot ceea ce nici macar nu am vazut pana acum si aici exista din abundenta? Asta cu postul intermitent cand mananci doar intr un interval de 8 ore din zi si in restul de 16 ore nimic… nu prea functioneaza aici… pentru ca asa pofticioasa cum sunt si vreau din toate .. normal ca tot sangele meu se concentreaza in zona stomacului la cata treaba ii dau..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si intreb: e destul de evident ca daca tot sangele meu se duce in stomac…ajunge mai putin la creier? si iote cum devin usor proasta…­čśÄ┬áCum sa fac sa am o discutie coerenta si de business cu toti oamenii asta misto de aici…. cand tot ce vreau e sa zac…?

 

Sau cum sa fac sa reusesc sa ma trezesc la 6 dimineata si sa fiu plauzibila si inteligenta intr un interviu pe Zoom? Pai daca eu vreau sa bantui si sa imi plimb picioarele si mintea prin temple si sate imprastiate si sa inot in cat mai multe valuri din fiecare plaja pe care o gasesc si ma indragostesc la prima vedere?? Ca deh… fiecare plaja salbatica trebuie cautata, gasita, mearsa, explorata, respirata … si iti trebuie si timp sa o primesti in sufletul tau prin toti porii.

Ideea e ca ne caram in permanenta toaaate obiceiurile mentale si emotionale indiferent de numarul de kilograme permis la cala.

Si daca ceea ce gandim nu ne ajuta sa traim bine si frumos… ?

 

 

 

Află idei pe care să le pui in practică ușor astfel încât să fii un pic mai bine decât ieri